artiesten inhuren
b artiesten boeken - U bevindt zich hier: Home Artiesten Zangers.
Jump to navigation. Evenementenbureau All party events. Groepen en Bands. Volwassenen en Seniorenanimatie. U bevindt zich hier: Home Artiesten Zangers. 2 fabiola Feat Loredana boeken. andré hazes jr boeken. angelo martinez boeken. axel hirsoux boeken. Bart Kaëll boeken. bobby prins boeken.
Tiroler artiesten boeken voor je evenement Nr. Eins.
Tiroler artiesten gezocht? Tiroler artiest voor je feest vind je bij Nr. Je organiseert een Oktoberfest, bierfeest of ander evenement in deze stijl. Je wilt graag met Tiroler artiesten de unieke sfeer van de Oostenrijkse volksmuziek brengen op je evenement.
inhuren
Snollebollekes.
Ook de lijst met successen van Snollebollekes puilt uit met prijzen als een Buma NL award, meerdere Party Awards, een top 2 hit in België, nummer 1 in zowel de Verrückte Top 538 van Radio 538 als de Q-Music Top 500 Van Het Foute Uur, gastartiest bij De Toppers en 300 live shows per jaar.
inhuren
Artiesten boeken doe je via ShowBird, ruim 8.000 acts.
Iedereen wint: Klanten kunnen gemakkelijk en snel acts vinden en boeken. Artiesten kunnen hun act presenteren en beheren op een uniek platform. Let us entertain you! Organiseer je een feest en zoek je een leuke act? Je vindt alle vormen van entertainment op Showbird. Artiesten presenteren zichzelf op ons unieke en onafhankelijke entertainment platform. Meer dan 45 verschillende soorten entertainment. Wil je een band, orkest of zanggroep huren? Alle artiesten vind je op Showbird. Ook voor performances van Illusionisten, acrobaten en stuntteams kijk je op onze website. Je weet direct wat een optreden gaat kosten en of de artiest beschikbaar is.
Jan Vis Entertainment.
Geniet van de show! Jan Vis is enorm trots op de grote hoeveelheid artiesten die we al jaren mogen vertegenwoordigen en aanbieden. Diverse bands, acts, DJs en artiesten in allerlei genres zijn via ons te boeken voor uw evenement. Neem dan gerust contact op voor meer informatie.
Artiesten boeken doe je bij House of Entertainment.
Home Bookings Events Concepten Diensten Nieuws Jobs Ambassadeur Contact. House of Entertainment Bookings. Artiesten boeken doe je bij House of Entertainment. Via onderstaande filter kan je uitgebreid zoeken op naam, categorie en/of genre. House of Entertainment biedt ook totaalpakketten aan voor jouw evenement.
Nederlandstalige Artiest boeken? Viking Entertainment.
Ook de wat minder bekende Nederlandse artiesten zijn te boeken bij Viking. Boekingen van een Nederlandse artiest. Het verzorgen van de muzikale omlijsting van festivals en evenementen met veel Nederlandstalige artiesten, is voor het team van Viking dagelijkse kost. Elke dag hebben wij te maken met namen als Django Wagner, Wolter Kroes, Xander de Buisonjé, Nielson en Henk Dissel. Een Nederlandstalige artiest boeken of meerdere Nederlandse artiesten inhuren, zoek dan contact op met Viking Entertainment. Het team van Viking staat heel de week voor u klaar en te popelen om met u zaken te doen. 50's' 60's' 70's' Artiest. 80's' 90's' 00's' Artiest. Rock N Roll Artiest. Soul / Jazz Artiest.
Artiesten boek je eenvoudig online Plugify.
Artiesten boeken? Buro voor Muziek Ruim 50 jaar ervaring.
Een artiest inhuren voor een bruiloft. De meest uiteenlopende entertainers kunnen wij voor je inhuren. Of het nu gaat om zeer bekende namen zoals André Hazes Jr, Lee Towers, Ilse de Lange, Anouk of de wat minder bekende entertainers. Dat maakt dat wij de meest uiteenlopende evenementen van de juiste artiesten kunnen voorzien.
100 Shows, Clinics en Workshops Bij events kiest u Entertainmens.
Presentatie / MC. Foto of videograaf inhuren? Breng uw entertainment in beeld en huur een foto of videograaf in. Kies voor potretfotografie, een evenementenfilm of webvideo. Alles is mogelijk! Entertainmens is al 10 jaar een begrip in het aankleden van uw feesten, partijen, festivals en events.

Contacteer ons

Op zoek naar artiesten inhuren?