kassa software voor pc
Kassa-app, kassasoftware voor de horeca Nuvopos.
Nieuwsgierig of de kassa-app geschikt is voor jouw onderneming? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. Vele horeca ondernemingen hebben inmiddels de voordelen van Nuvopos ervaren, enkele reacties hiervan tref je aan op de klanten pagina. probeer de app. Café en bar. Desktop Pc kassa. Eisen aan kassasystemen. Prijsdoorbraak kassa software.
kassa kassa
Gratis kassa / voorraad systeem Electronixs.nl.
Opzoek naar een goed en gratis kassasysteem met voorraadbeheer en webbased. Dan is OSPOS misschien wel de oplossing voor u. Dit programma kan als voorraadbeheer gebruikt worden. U scant de goederen die verkocht zijn uit in het kassa gedeeldte dit kan handmatig of met behulp van een barcode scanner.
https://www.tilroy.com/kassasysteem-retail/
My club kassa.
My Club Kassa is een eenvoudig te bedienen kassa systeem speciaal ontwikkeld voor verenigingen. Bij veel verenigingen zijn vaak vrijwilligers actief in de kantine, het is dan fijn als een kassa bedient kan worden zonder uitleg. Myclubkassa is zo'n' systeem! Wat heeft u nodig? De kassasoftware is te gebruiken op een gewone pc of laptop. Daarbij kan een kassalade worden aangesloten via usb welke door de kassa wordt aangestuurd. In plaats van een laptop is een touchscreen nog eenvoudiger in gebruik. Kortom, met software en een licentie heeft u dus al een kassa.
tilroy.com
Connect24-7 DIY kassa.
De kosten van een reparatie of PC upgrade zijn vaak niet te verantwoorden i.v.m. een aankoop van een nieuwe PC, al dan niet bij Connect24-7. De uitstekende Connect24-7 hardware support en service worden verleend aan de klanten die de hardware bij Connect24-7 aanschaffen. De voorwaarden van plaatsing van de kassa software op uw eigen PC.: De betreffende PC dient te voldoen aan de specificaties hierboven vermeld en zich in een redelijke staat bevinden zodat de werking voor u lonend is.
Vectron POS PC: Software voor Windows POS-systemen.
U heeft al een pc gebaseerde kassaoplossing? Schakel nu naar Vectron POS-PC, de toonaangevende POS-software voor bakkerijen en horeca. U kunt de software kopen of optioneel gebruiken vanaf 59 adviesprijs per maand en PC-kassasysteem. Installatie en service via uw Vectron-dealer.
kassasysteem detailhandel kassasysteem horeca kassa software voor pc.
Kassasoftware voor de Retail Dé online kassa software.
Bied je winkelassortiment ook in je webshop aan met onze online kassa software. Kassasysteem-software voor retail. Met onze kassasoftware heb je op elk gewenst moment een helder overzicht van al je verkoopgegevens. De software legt elke transactie met de bijbehorende gegevens vast.
Gratis kassasysteem, online kosteloze kassasoftware.
Bijvoorbeeld op je iPad, laptop of een computer. En omdat het vanuit de cloud werkt, is je data altijd veilig opgeslagen. Thuis vanaf de bank de omzetten en verkopen monitoren? Geen probleem, ook op afstand log je eenvoudig in. Lees verder over het gebruik van het kassasysteem op een iPad. Wat heeft een gratis kassasysteem te bieden? Heb je een vraag? Raadpleeg onze kennisdatabase of neem gerust contact met ons op. Voor vragen over onze software helpen wij je onbeperkt, altijd gratis en tijdens kantoortijden binnen enkele uren!
Kassa Software is PC onafhankelijk TAMSOFT.
Dit betekent dat de kassa software op elke willekeurige PC en Printer functioneert zonder internet verbinding. Tenminste, wanneer de PC wordt ondersteund door Windows 7, 8 en 10 32/64 met een minimale schermresolutie van 1024 x 768. Intern geheugen: minimaal 1Gb. Voor een schermvullende weergave is de software afgestemd op een resolutie van 1024 x 768.

Contacteer ons

Op zoek naar kassa software voor pc?