pos kassa software
POS en webshop in één voor retailers Omnichannel retail software Tilroy.
Een krachtig online kassasysteem en voorraadbeheer. Beheer gemakkelijk je producten en kortingen, vraag gedetailleerde rapporten op en optimaliseer je voorraden in al je winkelpunten en je magazijn op basis van realtimecijfers. Uitgebreide promotietools voor solden, koppelverkoop, speciale acties, kortingsbonnen en meer. Vereenvoudigde boekhouding met gedetailleerde financiële en boekhoudkundige rapporten en salescijfers voor een beter overzicht. Raadpleeg de voorraden per winkel en toon ze aan je klanten op de webshop. Verplaats voorraden tussen winkels. Click Collect reservaties en home deliveries via een efficiënt takenbeheer. Een straffe webshop die verkoopt. Haal meer uit je webshop met uitgebreide mogelijkheden voor content management en online marketing.
POS Kassasystemen Yuki.
De eerste maand na oplevering kun je zelfs POS collegas op zijn of haar 06-nummer bellen om direct geholpen te worden. De kassa software is zo gebruiksvriendelijk dat je in praktijk weinig vragen zult hebben. Bij problemen kan POS jouw kassasysteem in enkele seconde op afstand overnemen. Klik hier
Kassasysteem voor horeca en restaurants. Compleet POS kassa systeem.
Vergroot uw klantenkring met behulp van mobiele apps. Door middel van pushberichten houdt u uw klanten altijd op de hoogte van acties. Onze professionele kassa software bespaart u tijd, geld en is zeer efficient in gebruik. Automatische import van alle online orders!
booq POS dé slimste kassa voor iOS, Android Windows.
Snel en foutloos bestellingen opnemen, in seconden rekeningen splitsen, eenvoudig prijzen wijzigen en bovenal altijd 24/7 realtime overzicht van je cijfers: booq POS is de meest flexibele en gebruiksvriendelijke kassa op de markt! Werken met een tablet, professionele kassa handheld of een vaste POS kassa? Net als het besturingssysteem: booq POS draait op Apple, Android én Windows, dus je kunt zelf kiezen. Zelfs voor een mix! Ga voor software die zich aanpast aan jouw zaak, níet andersom, en ontdek het verschil.
Kassasysteem retail software voor je winkel én je webshop Tilroy.
Ons POS kassasysteem maakt retail eenvoudiger. Tilroy integreert je fysieke winkel naadloos met je webshop. Dankzij een krachtig retail kassasysteem in de cloud met slimme e-commerce software beheer je je winkels met één tool. Een kassa die je klanten herkent, begrijpt en beloont. Uitgebreide klantenfiches met volledige aankoophistoriek zorgen ervoor dat je weet wie er aan je kassa staat. Zo kan je de terugkerende klant in de watten leggen en verwennen met ons uitgebreide loyalty systeem. Geen verjaardag wordt vergeten en dankzij E-tickets heb je nooit meer frustratie van je klanten over verloren kastickets. Meer over omnichannel loyalty. Geen nee verkopen maar real-time voorraadcijfers voor jou én je klanten. Voorkom teleurstelling bij je klanten. Je stock kent geen geheimen meer en je weet op eender welk moment vanop eender welk toestel de exacte locatie en hoeveelheid van elk artikel. Toon je stock online en voorkom teleurstelling bij je klanten. Meer over product en voorraadbeheer. Nooit meer dubbel werk en je klanten shoppen waar en wanneer ze willen.
Supermarkt Kassasysteem Poskassasysteem.com.
Skip to content. De kassasystemen in een supermarkt spelen vaak een grote rol binnen de algehele winkelautomatisering. Naast de geschikte hardware van een kassasysteem, is de kassa software een belangrijk onderdeel hiervan. Wanneer u een keuze hebt kunnen maken wat betreft de hardware en de kassa software, dan komt ook nog de keuze voor geschikte accessoires naast uw kassasysteem.
kassa software R2 retail solutions BV.
Via uw eigen Online Kassa account kunt u producten scannen en afrekenen. U houdt online uw klantenbestand bij en factureert met een druk op de knop. Ook heeft u inzicht in uw debiteurenlijst en maakt u moeiteloos uw kortingsregelingen aan. Kassa software voor detailhandel. De kassasoftware vervangt het traditionele kassasysteem.
Kassa software easyPOS Software Dé winkelautomatisering voor Fashion.
Kies voor de aanschaf van kassa software. Bij easyPOS software kun je de kassa software kopen. Installeer de kassasoftware op een Windows, Mac of Linux computer. Combineer deze kassa PC met een touchscreen, bonprinter, barcodescanner, kassa-lade, klantendisplay en je hebt een modern kassasysteem.
De 7 beste gratis en open source POS kassasystemen.
De 7 beste gratis en open source POS Point of Sale systemen. Gepubliceerd op 2-1-2020 door Andrew Marder en Quirine Storm van Leeuwen. Gratis kassasystemen of POS-software, het bestaat, jazeker! Je moet dan wel nog zelf de hardware aanschaffen, zoals een kassa, scanner en printer in één of alleen een desktopcomputer of tablet.
POS Kassasystemen, 35 p/mnd, POS Kassa Software, Horeca kassasysteem.
Meerprijs Installatie en instructie ter plaatse. Invoer stamgegevens en artikelenbestand tot 250 artikelen. De licentie, gebruikers en onderhoudsovereenkomst van de POS kassa software wordt aangegaan voor een periode van telkens n jaar, opzegging drie maanden voor het einde van de verlengingsdatum.

Contacteer ons

Op zoek naar pos kassa software?