tentenverhuur
PARTYTENT FEESTTENTEN PARTYTENTEN Professioneletentkopen.be: partytent kopen, vouwtent kopen, pagodetent kopen, stockagetent kopen, pole tent kopen, spantent kopen, stretchtent kopen, feesttent kopen, opblaastent kopen in België
Gratis levering vanaf 750 incl.btw België Nederland. language Uw taal arrow_drop_down. Beschikbare kleuren PVC Partytenten. Wikinger Opslag / Stockagetent Maatwerk. Classic 20m, LOW BUDGET. Classic Plus 20m., Uitverkoop Stock deals. Wikinger Vario Premium. Wikinger Vario Pro. Pole tenten / Spantenten. Sta / Receptietafels. Meerdere kleuren beschikbaar. Online Kortingsweek van. 8 Februari 13 Februari 2021. Kortingen op geselecteerde producten. Download het overzicht hieronder. Beschikbare kleuren PVC Partytenten. Wikinger Opslag / Stockagetent Maatwerk. 32 0 16/41.40.68. Inschrijven voor de nieuwsbrief. Alle bedragen zijn inclusief BTW. Powered by CCV Shop. Partytenten kopen Vouwtenten kopen Feesttenten kopen Tenten kopen Partytent Feesttent Vouwtent Plooitent.
tentverhuur tentenverhuur - Klik op de verschillende rubrieken voor meer informatie.
Dankzij de verkoop en verhuur van feestmateriaal aan scherpe prijzen begint uw feest al bij de bestelling! Wij staan garant voor een uiterst snelle service. U wil nog snel een tent voor uw event? Bel ons of gebruik ons feestcalculator! Verhuur tenten en feestmateriaal. Meubilair, Tenten en Springkastelen. Verkoop tenten en feestmateriaal. Tenten, Linnen en Meubilair. Onze ervaring, Uw garantie op een succesvol feest. Blitzz werd opgericht in 2010 en is vooral gespecialiseerd in verkoop en verhuur van feestmateriaal, tenten, springkastelen en attracties. Wij bieden steeds hoge kwaliteitsgoederen aan zeer scherpe prijzen. Onze feesttenten zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en daarom geschikt voor 15, 25, 50, 100 tot 10.000 personen. De tenten worden steeds professioneel geplaatst op verschillende ondergronden, van gras ondergrond tot op een verharde ondergrond. Volg ons op Instagram of Facebook voor leer fotos! Welke sfeer wenst u te creëren? Maak een afspraak met onze cusultant. Hij zal u begeleiden om de juiste materialen te kiezen voor uw feest. Doordat Blitzz elk jaar investeert in nieuwe materialen zoals meubels, tenten en stoelen, kunnen wij onze klanten een breed gamma voorstellen.
Tentenverhuur Verhuur van Kwaliteitstenten Michel.be.
Een degelijke vloer verhoogt de toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers en mensen op krukken. Bekijk onze vloeren. Meer dan 35 jaar ervaring. Deze jarenlange ervaring maakt dat wij onze weg in de tentenverhuur blindelings kennen zodat we steeds goed georganiseerd kunnen werken en vlug kunnen anticiperen op onvoorziene omstandigheden. Al onze tenten worden op regelmatige basis gekeurd. Ze zijn dan ook voorzien van al de nodige veiligheidsattesten. Zo kunnen onze klanten steeds feesten zonder zorgen. Tijdens een evenement kan er zich al eens iets voordoen waar onze klanten niet onmiddellijk een oplossing voor vinden. Wij zijn 24hr per dag telefonisch bereikbaar. Samen vinden we wel een oplossing. Wij zijn tweetalig. Gelegen in Waanrode, op de provinciegrens tussen Vlaams Brabant en Limburg maar ook niet ver van de taalgrens, verhuren we eveneens tenten in Luik, Henegouwen en Waals Brabant. Onze tweetaligheid is dan ook geen overbodige luxe. Al onze tenten en bijhorigheden zijn van hoge kwaliteit. Wij gebruiken enkel hoogwaardige materialen met een uiterst degelijke afwerking. In principe worden evenementen ruim op voorhand gepland, je wil immers niet dat het communiefeest van je kind in het honderd loopt. Heb je door omstandigheden toch nog op het laatste moment een tent nodig? meer informatie
Tentenverhuur Vandamme in Beernem met openingsuren Evenementenorganisaties.
Om valpartijen en modder te vermijden kan u de zaak ook bereiken voor het huren van houten vloeren voor onder de tenten of in uw tuin of land. Deze bestaan uit platen van 3 x 1m en kunnen in mekaar worden geschoven. Lees meer
Verhuur tenten en opslagtenten tentverhuur te Maldegem tussen Gent en Brugge.
Organiseert u een beurs, een personeelsfeest, bruiloft, festival, modeshow of ander event, dan bouwen wij voor u elke tentstructuur naar wens. Een tent huren? Vraag uw offerte. Een feestelijk moment? Plant u een bedrijfsfeest, huwelijksfeest, festival, concert of ander evenement? Tentmoment is sterk in het verhuren en plaatsen van alle soorten tenten, aangekleed van top tot teen indien u dat wenst. We leveren graag de service waar u nood aan heeft en zorgen ervoor dat u uw moment kunt beleven zonder zorgen. Kies uw tentmoment. Tijdelijke opslag of extra ruimte? Naast het feestelijk gebeuren verhuren wij ook opslagtenten aan professionelen die nood hebben aan een tijdelijke extra ruimte om te werken, te stockeren, te beschermen, enz. Wij plaatsen degelijke opslagtenten volledig op maat over heel België, maar ook Nederland en Noord-Frankrijk, dit zowel op korte als lange termijn. Bekijk onze opslagtenten. Meer dan 35 jaar ervaring. Met een vast en eigen team beschikken we over meer dan 35 jaar ervaring in het verhuur van feesttenten en stockagetenten. Meer info
Leboco Tentenverhuur Dé juiste tent voor jouw event!
Op zoek naar de juiste tent voor jouw event? Leboco Tentenverhuur helpt je graag verder! Over Tentenverhuur Leboco. Wij zijn een jong dynamisch bedrijf uit Limburg België. Wij bieden voor u de ideale oplossing voor kleine als zowel middelgrote events.
EPL Tenten Verhuur van tenten en feesttenten, tentinrichting regio West-Vlaanderen.
EPL Tenten, sterk in service tegen betaalbare prijzen. EPL Tenten, sterk in service tegen betaalbare prijzen. EPL Tenten, dé referentie in tentenverhuur. Kleinschalig begonnen in 2006, is EPL-tenten ondertussen uitgegroeid tot dé referentie voor verhuur van tenten in Diksmuide en ver daarbuiten. Elk feest, groot of klein, voorzien we van een passende tent. EPL-tenten is gespecialiseerd in het plaatsen van pagodetenten en kadertenten, dit zowel met als zonder vloer. Indien gewenst voorzien we ook tapijt, verlichting en verwarming. Tent aanbod Accessoire aanbod Offerte aanvragen. Waarom EPL Tenten? Duidelijke afspraken over levering en ophaling. Goed onderhouden materiaal en gewassen tentzeilen. Gebruik van uitsluitend kwalitatieve merkproducten.
Eurocircus Tentenverhuur Tent Huren 300 tot 60.000 personen.
Zo zijn we flexibel en een echte totaalpartner in de verhuur van spectaculaire en grote tenten voor 300 tot 60.000 personen. Het is dan ook niet voor niets dat vele grote feesten, festivals, circus tours en evenementen vertrouwen op Eurocircus Tentenverhuur. Zorgeloos tenten huren, daar staan we voor.
Tentenverhuur Deforche Huur uw tent Feesten Events.
Tentenverhuur Deforche Lange verhuur. FESTIVAL, PRIVÉFEEST OF TIJDELIJKE OPSLAG. 0478 43 32 97. Voor alle aanvullende informatie zijn we altijd bereikbaar. BE 0558 859 560. Uw evenement in onze tenten. Welkom op de site van tentenverhuur Deforche. We verhuren allerlei tenten in België Zuid-Nederland.
Tentenverhuur-Theybers De tentenspecialist van Limburg.
Alluretent TENTENVERHUUR.
Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste tent die geschikt is voor uw feest of event. Hieronder vindt u alvast een overzicht van ons aanbod van tentenverhuur. Tenten huren in allerlei afmetingen. Afhankelijk van het feest of evenement en de inrichting zal het type tent gewenste oppervlakte sterk verschillen.

Contacteer ons

Zoeken naar tentenverhuur